Foglalkozások
Egyéb

Kapcsolat

Linkek

English

 

design and powered by
NeoNetworX

Egyéni elemzés

A pontos védikus előrejelzés megköveteli, hogy tudjuk születésünk óráját-percét. Amennyiben nem tudjuk, olykor külön időt kell szánnunk rá, hogy ezt asztrológiai eszközökkel meghatározzuk (pontosítás). Pontosítást a nyugati hagyományban is végzünk, de teljesen más eszközökkel, így az eredmény sokszor más. Ezért érdemes az édesanyától vagy a kórházból származó információból kiindulni.

Egy tipikus életelemzés keretén belül képet kaphat az ember alapvető életfeladatairól, karakteréről, és azt is láthatjuk, mikor következnek be fontos döntések például a párkapcsolat, a hivatás, az egészség vagy az ingatlan területén. Tapasztalataim és a keleti hagyomány szerint életünk egy részét kezünkben tartjuk, és egy másik része olyan, amit hindu kifejezéssel karmának szokás nevezni: amit a lelkünk előre meghatározott, és igazából nem lehet vagy nem jó megváltoztatni. Így az embernek pontosabb képe alakul ki arról, mit várhat a sorstól, milyen kihívásokra kell válaszolnia, mi az, amit próbálkozásaiban támogatnak a kozmikus erők, és mi az, amit egyszerűen el kell fogadnia. Azt is mondhatnám, lelkünknek feladatai vannak: érzelmi, tapasztalati, és gondolati tanulás, csoport és egyedüllét, párkapcsolatok és nehézségek terén. A karmikus (reinkarnációs gyökerű) asztrológia sokszor igen megindító válaszokat ad az ilyen kérdésekre.

Az asztrológia területén belül elsősorban az indiai asztrológiát művelem. Az indiaiak lélekvándorlásban gondolkodnak. Náluk nem volt tiltott tudomány az asztrológia, mint a középkori Európában, rengeteg ősi technikát megőriztek, továbbá évezredek óta pontosan nyilvántartják a tavaszpont elmozdulását (így Indiában, Tibetben és az arab világban máshol vannak az állatövi jegyek). Ez az asztrológia különösen alkalmas arra, hogy pontosabb előrejelzéseket adjon pontos születési adataink alapján, valamint arra, hogy érzékeny információval szolgáljon lélekciklusainkról. A pontos bolygókorszakokat és tranzitokat számítógéppel követjük, mivel az indiai képlet kiszámítása igen bonyolult, pl. egy embernek több horoszkópot állítunk fel.

Tanulmányaim során arra a következtetésre jutottam, hogy ötvöznöm kell az európai asztrológia lélekközpontú megközelítését a hindu hagyományok gyakorlatias és pontos technikáival, így mesterem inspirációjára átvettem bizonyos elemeket az európai asztrológiából.

Összeillőségi elemzést is végzek, ehhez sokszor elég a másik fél születésnapja – amennyiben a sajátunk pontosan megvan.

A pontos előrejelzés viszont megköveteli, hogy tudjuk születésünk óráját-percét. Amennyiben nem tudjuk, olykor külön időt kell szánnunk rá, hogy ezt asztrológiai eszközökkel meghatározzuk (pontosítás). Pontosítást a nyugati hagyományban is végeznek, de teljesen másmilyen eszközökkel, így az eredmény sokszor más. Ezért érdemes az édesanyától vagy a kórházból származó információból kiindulni.

Az egyéni képlettől függően lényeges lehet a pontosítás (akár fél percre is), de gyakran előfordul, hogy fél órás eltérés sem változtatja meg, mi a feladata életünknek, és mi a válasz adott kérdésünkre: ilyenkor nem érdemes sok időt szánni rá.
Segít sokszor, ha családtagjaink (gyermekünk, testvérünk, partnerünk) pontos születési dátumát elhozzuk, és beírjuk a számítógépbe: van úgy, például, hogy a kérdező gyermekének horoszkópjából világosabban látszik, pontosan mikor született, és hogy most mire érdemes figyelnie. Így egész családok asztrológiai törvényszerűségeit deríthetjük fel.

Jelentkezés egyéni elemzésre

Egyéni elemzésre bármikor jelentkezhetsz Budapesten és környékén megbeszélés alapján.

e-mail: regmelocco@gmail.com

Helyszín:

  • Budapest, III. ker. Amfiteátrum u. 10. IV. 12. (Római lakótelep, az Aquincum felső HÉV-megállóhoz közel.